De basis van je merk

Merk positionering

Met onze praktische aanpak en verrassende creativiteit, helpen wij jou met het succesvol (her)positioneren van jouw merk.
De oneindige keuze

Het belang van merk positionering

Het internet en de explosieve groei van nieuwe merken, producten en diensten, zorgen voor een oneindige keuze bij consumenten.

Om competitief te blijven moet jouw merk een voorkeur creëren door zich op een waardevolle manier te onderscheiden, dit doen we door middel van merkpositionering.

De voorkeurspositie

Het doel van positionering

Het doel van merk positionering is het innemen van een unieke voorkeurspositie in de gedachte van een specifieke doelgroep.

Wanneer jouw merk deze positie bezit, heeft die doelgroep simpel weg een voorkeur voor jouw merk. Hierdoor zullen ze jouw merk het vaakst kiezen, het meest waarderen en het meeste aanbevelen.

Een duurzame voorkeurspositie ontwikkel je alleen wanneer jouw doelgroep zowel een emotionele, als rationele voorkeur heeft voor jouw merk.
De emotionele voorkeur

Een aantrekkelijk imago

Om een emotionele voorkeur te ontwikkelen bij jouw doelgroep, creëren we een aantrekkelijk imago voor jouw merk. Dit doen we door middel van:
De rationele voorkeur

Een uniek aanbod

Om een rationele voorkeur te ontwikkelen bij jouw doelgroep, creëren we een uniek aanbod voor jouw merk. Dit doen we door middel van:

Met jouw nieuwe imago en unieke aanbod, maken we jouw merk de vanzelfsprekende keuze bij jouw ideale doelgroep.

De juiste uitvoering

Een effectieve realisatie

Wij creëren een heldere strategie om jouw nieuwe merkpositionering te realiseren in de praktijk. Dit doen we door middel van duidelijke afspraken, heldere prioriteiten en compacte briefings. Hiermee zorgen we voor een effectieve implementatie van jouw nieuwe positionering.

De winnende strategie

Een heldere positionering

Aan het eind van onze samenwerking heeft jouw merk een winnende (her)positionering strategie. Hiermee ontwikkeld jouw merk een relevante, verdedigbare en unieke voorkeurspositie bij jouw doelgroep. Daarnaast ben je bewapend met waardevolle inzichten en praktische modellen, voor het groeien en managen van jouw merk.
Merk positionering

Wij helpen jou graag

Meer weten over het succesvol (her)positioneren van jouw merk?
Maak in twee minuten een afspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Consultancy

Academy

Login of creër een account

Bewaar jouw favoriete content

Login of creër een account om jouw favoriete content te bewaren en interactieve ebooks te downloaden.
Vul jouw gegevens in

Inloggen

Volledige naam *
Wachtwoord *